tisdag 21 oktober 2014

Kaffebilen kan hjälpa dig med en egenkontroll på kaffemaskinen, allt för att få ett godare kaffe på jobbet!

I Kaffebilen presenterar vi Scanomats skötselanvisningar och utbildar slutkund hur man ska diska och rengöra kaffemaskinerna, allt för att få ett godare kaffe på jobbet. Scanomats välutbildade servicetekniker hjälper till snabbt och professionellt efter era önskemål. De kunder vilka hyr en kaffeautomat på jobbet kan teckna ett serviceavtal och får hjälp med rengöring varje vecka, månad eller vid behov. Vi kommer till er och ser till att den hyrda kaffeautomaten på jobbet är ren och fräsch för att ni ska få riktigt gott kaffe. Enligt Livsmedelsverket egenkontroll:

Konsumenten ska inte behöva riskera att bli sjuk för att maten innehåller farliga bakterier, främmande ämnen och föremål eller odeklarerade allergiframkallande ämnen.
Det är verksamhetsutövaren som ansvarar för att maten är säker och att konsumenten inte luras (redlighet). Verksamhetsutövaren måste ha kontroll över sin verksamhet.
Verksamhetsutövaren ska bygga upp ett kvalitetssystem för egenkontroll. Det är en mycket viktig del av företagets totala kvalitetssäkring. Exakt hur systemet ska utformas och dokumenteras är inte reglerat i någon lagstiftning. Det ska dock baseras på:

God hygien och produktionspraxis (GHP)
Faroanalys och kritiska styrpunkter (HACCP)
Till hjälp att bygga upp ett system kan finnas branschvisa riktlinjer för god hygien- och produktionspraxKaffebilen besöker gärna ert jobb/företag i Kalmar, Nybro, Oskarshamn, Mönsterås, Lessebo, Växjö, Rottne, Alvesta, Torsås, Karlskrona, Karlshamn, Olofström, Sölvesborg, Ronneby, Hultsfred, Tingsryd, Högsby, Emmaboda och Vimmerby för att visa den kaffemaskin som passar just ert behov. Det geografiska området vi täcker in sträcker sig mellan Småland, Öland, Blekinge och Kronoberg.

Välkommen till Scanomat Partner Sydost AB! Hos oss hittar du produkter som kaffemaskinerkaffeautomaterkaffe på jobbet, vattenautomater och varuautomater till företag, kontor, hotell, restaurang samt offentlig sektor.


Hör gärna av dig så berättar vi mer!

0485-343 20

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar