söndag 23 juni 2013

Nyhet! Kaffemaskin Pro 4 EU- miljövänligare kaffe på jobbet!

Café Cino Pro 4 EU har extra stor kapacitet och tillreder färskbryggt kaffe och många kaffespecialiteter på bara några få sekunder. Café Cino Pro 4 EU brygger både i kopp och kanna och är därför idealisk vid möten och fikaraster, där många människor är samlade. 

Stor kapacitet
Café Cino Pro 4 EU  betjänar även de mest kaffetörstande och angelägna kaffedrickare. Maskinens extra stora kapacitet gör att den kan brygga upp till 135 koppar kaffe i timmen, och den logiskt designade touch-panelen gör att betjäningen lätt och enkel. Kapaciteten på denna kaffemaskin är stor och kan ersätta 2 stycken traditionella bryggautomater.Energisnål kaffemaskin Pro 4 EU
Coffeebrewing 11 wh/cup
Standby yearly consumption 248kwh
Lifetime: 15 y

Nestlé Professional har med hjälp att det externa konsultföretaget Quantis tagit fram en livscykelanalys från böna till kopp. Analysen visar var man bäst kan minska CO2-förbrukningen för att få ett så klimatsmart kaffe som möjligt. Resultatet visar bland annat att val av kaffemaskin och vilken sorts strömförbrukning man har är mest betydande. I andra hand påverkar valet av kopp - papper, plast eller porslin, och hurvida koppen slängs, sköljs av eller om diskmaskin används. Lika viktigt är vilken typ av kaffe som används. Genom att göra rätt val kan CO2-förbrukningen minskas med upp till 40 %!


Välkommen till Scanomat Partner Sydost AB! Hos oss hittar du produkter som kaffemaskinerkaffeautomater, kaffe på jobbet, vattenautomater och varuautomater till företag, kontor, hotell, restaurang samt offentlig sektor.


Hör gärna av dig så berättar vi mer!

0485-343 20

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar